Catering, Hapjes, Foodtruck

Tacos vlees-kip-rundvlees-varkenvlees

Onze menu-opties zijn geïnspireerd op de traditionele Mexicaanse keuken en zijn bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten en kruiden. Of u nu van een mildere of pittigere smaak houdt, wij hebben voor elk wat wils.

Onze taco's zijn gevuld met heerlijke combinaties van vlees, zoals kip, rundvlees, varkensvlees of vegetarische opties zoals zwarte bonen, maïs en guacamole. Of wat dacht u van onze nacho's met gesmolten kaas en heerlijke toppings zoals jalapeño's, salsa en zure room? Onze burrito's en quesadilla's zijn ook een must-try en zitten boordevol smaak.

Wij bieden ook opties voor desserts, zoals de traditionele churros en tres leches cake, die de perfecte afsluiting vormen van uw Mexicaanse maaltijd.

Onze foodtruck is volledig uitgerust en kan op elke locatie aankomen om u en uw gasten te bedienen. Ons ervaren en vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen bij het kiezen van uw favoriete gerechten en om uw smaakpapillen te verwennen.

Kortom, als u op zoek bent naar heerlijk Mexicaans eten voor uw volgende evenement, zoek dan niet verder dan onze catering, hapjes of foodtruck. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw volgende evenement onvergetelijk kunnen maken!

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).